Nieuws

Juf Jessie - kracht en evenwicht

Geplaatst op 25 februari 2021

Als je weer gaat zwemmen dan komen een paar sterke armen goed van pas. Juf Jessie leert je in deze video hoe je sterke armen krijgt en laat ze leuke evenwichtsoefeningen zien.


Zwembad gesloten

Geplaatst op 25 februari 2021

De rijksoverheid heeft dinsdag 23 februari j.l. opnieuw maatregelen genomen om verspreiding van
het coronavirus tegen te gaan.

Deze maatregelen treffen ook de bezoekers, vaste huurders en alle leden van de zwemverenigingen van zwembad De Heerenduinen.


Watervrij in bad met Juf Jessie

Geplaatst op 17 februari 2021

Wennen aan water is belangrijk! Geef je kind een voorsprong met deze spelletjes. Want kinderen die weten hoe het voelt om hun hoofd onder water te steken, of spetters in hun gezicht te krijgen, beginnen een stuk meer ontspannen aan hun zwemles. Juf Jessie heeft al laten zien hoe je samen kunt spelen onder de douche. in de onderstaande filmpje...


Watervrij onder de douche met Juf Jessie

Geplaatst op 16 februari 2021

Helaas kunnen jullie niet naar het zwembad komen, dat vinden we heel erg jammer. Maar voor de kinderen die nog op les moeten komen of de kinderen die op zwemles zitten en het water nog een beetje spannend vinden hebben we wat oefeningen die jullie thuis kunnen gaan doen.
Succes!


Doe je mee met juf Jessie?

Geplaatst op 9 februari 2021

We missen je bij zwembad De Heerenduinen. Alle badjuffen en badmeesters kijken er enorm naar uit om hopelijk over een tijdje weer te kunnen doen wat we het liefste doen: jou leren zwemmen!