Vinnie en Octi knuffels

Geplaatst op 28 september 2023

Sinds kort kunnen kinderen leren zwemmen met onze schattige mascottes, Vinnie en Octi, die samen met jouw kind op avontuur gaan in het water.


Badmodeverkoop

Geplaatst op 18 september 2023

Maandag 9 oktober is er van 09:00-12:00 uur weer een gezellige badmodeverkoop georganiseerd door de firma Metselaar in zwembad De Heerenduinen.

De toegang is gratis en er is voldoende pasgelegenheid.


Banen zwemmen

Geplaatst op 12 september 2023

Goed nieuws!  We kunnen weer volop banen zwemmen

We hebben nu ook op maandag banen zwemmen vanaf 07:00 uur. Zwemmen is goed voor bijna al je spieren, helpt bij het opbouwen van spiermassa, verbetert je uithoudingsvermogen en geeft je een fris gevoel.


Leren zwemmen met Vinnie

Geplaatst op 11 september 2023

Wat een spetterend begin van het zwemseizoen! Vandaag hebben we met veel enthousiasme de zwemlessen hervat, en Kaatje, onze vrolijke mascotte, stond klaar om alle kinderen met open vinnen te verwelkomen.


We gaan weer van start!

Geplaatst op 5 september 2023

Vanaf zaterdag 9 september gaan we eindelijk weer van start en we kunnen niet wachten om jullie allemaal weer te verwelkomen in zwembad!

Deze week worden de laatste werkzaamheden afgerond, waaronder de installatie van ons brandalarmsysteem, onze machines worden opnieuw opgestart en de baden op temperatuur gebracht.