Nieuw...VR-Snorkelen!

Geplaatst op 5 september 2023

Duik in een virtuele realiteitswereld in het zwembad!

Dompel jezelf onder in een adembenemend onderwateravontuur zoals nooit tevoren met Virtual Reality Snorkelen. Stel je voor dat je het zwembad in duikt en meteen wordt getransporteerd naar een betoverende virtuele omgeving. Met ons innovatieve VR-snorkelsysteem brengen we de magie v...


Extra zwemplezier

Geplaatst op 16 augustus 2023

Vanwege het mooie weer hebben we besloten om de openingstijden van ons buitenbad te verlengen.  Maar dat is niet alles! Naast de verlengde uren, kun je deze zomer ook uitkijken naar een reeks geweldige activiteiten die we speciaal voor jou organiseren. Veel zwemplezier gewenst!


Buitenbaden open, binnenbaden dicht!

Geplaatst op 11 augustus 2023

Vanaf 14 augustus zullen de binnenbaden van zwembad De Heerenduinen tijdelijk gesloten zijn vanwege grootschalig onderhoud. We begrijpen dat dit jammer is, maar we hebben ook goed nieuws voor jullie! 


Groot onderhoud binnenbaden gesloten!

Geplaatst op 28 juli 2023

De binnenbaden van zwembad De Heerenduinen zijn vanwege groot onderhoud gesloten van 14 augustus tot en met 10 september 2023. 

Tijdens deze weken wordt er gewerkt aan de beweegbare bodem, pompinstallaties, luchtbehandeling en er worden reparatiewerkzaamheden uitgevoerd. 


Banenzwemmen vervalt van 17:00-18:00

Geplaatst op 19 juli 2023

Woensdag 19 juli vervalt, i.v.m. het afzwemmen voor het Zwem ABC, het banenzwemmen in het wedstrijbad van 17:00-18:00.

Excuses voor het ongemak.