Recreatief

WOENSDAG 16 JUNI ZIJN  ONS BUITENBAD EN LIGWEIDE GEOPEND EN ONS BINNENBAD GESLOTEN!!!

RESERVEREN VERPLICHT! PER PERSOON DIENT ER APART EEN RESERVERING GEMAAKT TE WORDEN! OOK VOOR KINDEREN T/M 17 JAAR!!!

Zwembad De Heerenduinen is weer geopend voor recreatief zwemmen! Standaard programmering is recreatief zwemmen binnen. Bij mooi weer sluit het binnenbad en zijn het buitenbad en de ligweide geopend. Dit zal op de avond voorafgaand aan uw reservering op onze website kenbaar gemaakt worden. 

Het zwembad behoudt zich het recht voor de keuze te maken het recreatief zwemmen binnen al dan niet buiten plaats te laten vinden.  

LET OP!!! HET WEDSTRIJDBAD BUITEN IS  ALLEEN TOEGANKELIJK VOOR KINDEREN DIE IN HET BEZIT ZIJN VAN EEN A-DIPLOMA!! UITERAARD ZIJN WEL ONZE PEUTERBADEN VOOR ALLE KINDEREN TOEGANKELIJK! KINDEREN ZONDER ZWEMDIPLOMA ZIJN ZOWEL BINNEN ALS BUITEN VERPLICHT ZWEMVLEUGELS TE DRAGEN!!

Heerlijk ontspannen, fanatiek een baantje trekken of ouder en kindzwemmen in het warme doelgroepenbad? Bij ons kan het allemaal. Zwembad De Heerenduinen beschikt over een drie schitterende binnenbaden:

  • Een recreatiebad met Hot-whirlpool van 35° C, peuterbad met glijbaan, wildwaterkreek, bruisbanken, waterval en interactieve glijbaan
  • Een doelgroepenbad met extra verwarmd water
  • Een 25 meter wedstrijdbad met springplank

Van mei tot september openen we de deuren naar buiten met 3 buitenbaden en ruime ligweide.

Gedurende het hele jaar worden er diverse activiteiten georganiseerd en bieden we leuke arrangementen voor het vieren van een verjaardagspartijtje.

Tijdens het recreatief zwemmen zijn zwemvleugels verplicht voor kinderen zonder A-diploma, ook in de peuterbaden.