Recreatief

Leuk dat u recreatief wilt komen zwemmen bij zwembad de Heerenduinen. U bent van harte welkom! 


Wij attenderen u graag op een aantal belangrijke zaken zodat u goed voorbereid bent voor u komt zwemmen.

- In het recreatiebad binnen mogen kinderen met en zonder zwemdiploma zwemmen. Kinderen zonder zwemdiploma zijn verplicht zwemvleugels (het dragen van een Easy Swimvest en/of een kurk is niet toegestaan) te dragen en onder begeleiding van een volwassene te zwemmen. Daarnaast is het verplicht om voor baby's/kinderen, die nog te klein zijn voor zwemvleugels, een babyfloat te gebruiken. De plicht tot het dragen van zwemvleugels en/of het gebruik van een babyfloat (het dragen van een Easy Swimvest en/of een kurk is niet toegestaan) geldt zowel voor het recreatie-, buiten-,  als het doelgroepenbad. Voor de zwemvleugels en/of de babyfloat dient u zelf zorg te dragen, deze zijn niet aanwezig in het zwembad en kunt u niet in bruikleen verkrijgen. De zwemvleugels en/of babyfloat kunt u zelf meenemen of aanschaffen bij de receptie.

- Tijdens de zomermaanden worden in het diepe bad/wedstrijdbad buiten alleen kinderen toegelaten met minimaal een zwemdiploma A. Kinderen zonder zwemdiploma mogen niet in dit bad zwemmen (ook niet onder begeleiding van ouders of met zwemvleugels).

Kinderen zonder zwemdiploma kunnen gebruik maken van de kleuter/peuterbaden buiten. Kinderen zonder zwemdiploma zijn verplicht zwemvleugels (het dragen van een Easy Swimvest en/of een kruk is niet toegestaan) te dragen en onder begeleiding van een volwassene te zwemmen. Daarnaast is het verplicht om voor baby's/kinderen, die nog te klein zijn voor zwemvleugels, een babyfloat te gebruiken. Voor de zwemvleugels en/of de babyfloat dient u zelf zorg te dragen, deze zijn niet aanwezig in het zwembad en kunt u niet in bruikleen verkrijgen. De zwemvleugels en/of babyfloat kunt u zelf meenemen of aanschaffen bij de receptie.

- U kunt binnen gebruik maken van het recreatiebad, Hot-whirlpool van 35° C, peuterbad met glijbaan, wildwaterkreek, bruisbanken, waterval en interactieve glijbaan. Het wedstrijdbad en doelgroepenbad zijn gesloten

- U kunt tijdens de zomermaanden buiten gebruik maken van het wedstrijdbad, 2 kleuterbaden en de ligweide. Ook zijn er verschillende activiteiten/attributen/sport en spelvoorwerpen die gebruikt kunnen worden

- De horeca is geopend. Informatie over kinderfeestjes klik hier 
- Voor onze huisregels verwijzen wij u graag naar onze pagina 
- Voor onze tarieven verwijzen wij u graag naar ons tarieven overzicht.