Recreatief zwemmen

Voor deze activiteit is reserveren noodzakelijk voor alle personen van 18 jaar en ouder. Uw reservering kunt u maken via onze website www. zwembadvelsen.nl onder het kopje reserveren.

Bij het betreden van onze accomodatie is het voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder verplicht om een geldige QR code en ID bewijs te tonen bij het betreden van de accommodatie. Voor iedereen vanaf 13 jaar en ouder is het verplicht en om een mondkapje te dragen bij het betreden van onze accommodatie (deze is niet verplicht in de zwemzaal).

Leuk dat u recreatief wilt komen zwemmen bij zwembad de Heerenduinen. U bent van harte welkom!

Tijdens het weekend (zaterdag 10:30-12:00 en zondag 10:00-12:00) ligt ons experience center in ons recreatiebad. Dit geeft extra speelplezier voor alle aanwezige gasten.

Wij attenderen u graag op een aantal belangrijke zaken zodat u goed voorbereid bent alvorens u bij ons komt zwemmen.

- Reserveren vooraf is verplicht op vrijdagmiddag en zaterdag via www.zwembadvelsen.nl/reserveren

- Voor iedere persoon dient er een aparte reservering gemaakt te worden. Ook voor kinderen van alle leeftijden. U kunt hetzelfde e-mail adres gebruiken, wel dienen er verschillende namen ingevuld te worden. Bij de receptie wordt uw reservering gecontroleerd en de betaling verricht.

- In het recreatiebad binnen mogen kinderen met en zonder zwemdiploma zwemmen (kinderen zonder zwemdiploma zijn verplicht zwemvleugels te dragen en onder begeleiding)

- Tijdens de zomermaanden worden in het diepe bad/wedstrijdbad buiten alleen kinderen toegelaten met minimaal een zwemdiploma A. Kinderen zonder zwemdiploma mogen niet in dit bad zwemmen (ook niet onder begeleiding van ouders of met zwemvleugels). Kinderen zonder zwemdiploma kunnen gebruik maken van de kleuter/peuterbaden buiten. Ook voor de peuterbaden zijn zwemvleugels verplicht. Deze peuterbaden zijn voor alle kinderen toegankelijk

- U kunt binnen gebruik maken van het recreatiebad, Hot-whirlpool van 35° C, peuterbad met glijbaan, wildwaterkreek, bruisbanken, waterval en interactieve glijbaan. Het wedstrijdbad en doelgroepenbad zijn gesloten

- U kunt tijdens de zomermaanden buiten gebruik maken van het wedstrijdbad, 2 kleuterbaden en de ligweide. Ook zijn er verschillende activiteiten/attributen/sport en spelvoorwerpen die gebruikt kunnen worden

Vrij zwemmen voor iedereen; jong én oud is welkom! 

In verschillende baden hebben we wisselend per week op woensdagmiddag, zaterdag en zondag sport- en spelmateriaal in het bad.

In de schoolvakanties gelden aangepaste openingstijden!!

Raadpleeg hiervoor https://www.zwembadvelsen.nl/reserveren

 

 Dag   Tijdstip   Bad  Categorie
 Maandag  12.00-14.00 uur*  Wedstijdbad  
 Maandag  12.00-14.30 uur*  Recreatiebad  
 Woensdag  12.00-14.00 uur*  Wedstrijd- en recreatiebad  
 Vrijdag  13.00-14.30 uur*  Wedstrijd- en recreatiebad  
 Zaterdag  10.30-16.00 uur  Recreatiebad  
 Zaterdag  12.00-15.00 uur  Wedstrijdbad  
 Zondag  09.00-12.00 uur  Alle baden (doelgroepenbad 9.30 tot 11.30)  Alleen gezinnen
 Zondag  12.00-16.00 uur  Recreatiebad  
 Zondag  12.00-15.00 uur  Wedstrijdbad  

 

 * Dalurentarief