Recreatief zwemmen

Leuk dat u recreatief wilt komen zwemmen bij zwembad de Heerenduinen. U bent van harte welkom!

Wij attenderen u graag op een aantal belangrijke zaken zodat u goed voorbereid bent alvorens u bij ons komt zwemmen.

- In het recreatiebad binnen mogen kinderen met en zonder zwemdiploma zwemmen (kinderen zonder zwemdiploma zijn verplicht zwemvleugels te dragen en onder begeleiding van een volwassene te zwemmen). Voor de zwemvleugels dient u zelf zorg te dragen, deze zijn niet aanwezig in het zwembad en kunt u niet in bruikleen verkrijgen. De zwemvleugels kunt u zelf meenemen of aanschaffen bij de receptie.

- Tijdens de zomermaanden worden in het diepe bad/wedstrijdbad buiten alleen kinderen toegelaten met minimaal een zwemdiploma A. Kinderen zonder zwemdiploma mogen niet in dit bad zwemmen (ook niet onder begeleiding van ouders of met zwemvleugels). Kinderen zonder zwemdiploma kunnen gebruik maken van de kleuter/peuterbaden buiten. Ook voor de peuterbaden zijn zwemvleugels verplicht. Voor de zwemvleugels dient u zelf zorg te dragen, deze zijn niet aanwezig in het zwembad en kunt u niet in bruikleen verkrijgen. De zwemvleugels kunt u zelf meenemen of aanschaffen bij de receptie. Deze peuterbaden zijn voor alle kinderen toegankelijk.

- U kunt binnen gebruik maken van het recreatiebad, Hot-whirlpool van 35° C, peuterbad met glijbaan, wildwaterkreek, bruisbanken, waterval en interactieve glijbaan. Het wedstrijdbad en doelgroepenbad zijn gesloten

- U kunt tijdens de zomermaanden buiten gebruik maken van het wedstrijdbad, 2 kleuterbaden en de ligweide. Ook zijn er verschillende activiteiten/attributen/sport en spelvoorwerpen die gebruikt kunnen worden

Vrij zwemmen voor iedereen; jong én oud is welkom! 

In verschillende baden hebben we wisselend per week op woensdagmiddag, zaterdag en zondag sport- en spelmateriaal in het bad.

In de schoolvakanties gelden aangepaste openingstijden!!

Voor actuele openingstijden raadpleeg https://www.zwembadvelsen.nl/openingstijden

 

 Dag   Tijdstip   Bad  Categorie
 Maandag  10.00-12.00 uur  Recreatiebad  Iedereen toegankelijk
 Woensdag  10.00-12.00 uur  Recreatiebad   Iedereen toegankelijk
 Vrijdag  14.00-17.00 uur  Recreatiebad   Iedereen toegankelijk
 Zaterdag  12.00-16.00 uur

 Recreatiebad

Wedstrijdbad is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen geopend van 13:00-15:00. Voor actuele openingstijden zie www.zwembadvelsen.nl.

  Iedereen toegankelijk
 Zondag  10:00-12:00 uur

 Recreatie-, wedstrijd- en doelgroepenbad (10:00-11:00 oefenuurtje Zwem ABC in het wedstrijd bad).

  Gezinnen
 Zondag  12.00-16.00 uur  Recreatiebad en Wedstrijdbad   Iedereen toegankelijk

 

 * Dalurentarief