Sport &Spel op de ligweide

Geplaatst op 1 maart 2021

In maart vindt er op alle donderdagen van 15:00-16:00 uur Sport & Spel plaats onder leiding van zwem- en gymdocente Jessie en buurtsportcoach Annelies. De sportieve activiteit wordt aangeboden op de ligweide van zwembad De Heerenduinen en is voor leerlingen van groep 3 t/m 6.


Wipeout obstacle parcours!

Geplaatst op 1 maart 2021

Sportloket Velsen organiseert op zaterdag 6 en zondag 7 maart een spectaculaire activiteit op de ligweide van zwembad De Heerenduinen. Op de ligweide komen drie opblaastoestellen te staan waaronder een stormbaan van maar liefst 15 en één van 23 meter lang!


Juf Jessie - kracht en evenwicht

Geplaatst op 25 februari 2021

Als je weer gaat zwemmen dan komen een paar sterke armen goed van pas. Juf Jessie leert je in deze video hoe je sterke armen krijgt en laat ze leuke evenwichtsoefeningen zien.


Watervrij in bad met Juf Jessie

Geplaatst op 17 februari 2021

Wennen aan water is belangrijk! Geef je kind een voorsprong met deze spelletjes. Want kinderen die weten hoe het voelt om hun hoofd onder water te steken, of spetters in hun gezicht te krijgen, beginnen een stuk meer ontspannen aan hun zwemles. Juf Jessie heeft al laten zien hoe je samen kunt spelen onder de douche. in de onderstaande filmpje...


Watervrij onder de douche met Juf Jessie

Geplaatst op 16 februari 2021

Helaas kunnen jullie niet naar het zwembad komen, dat vinden we heel erg jammer. Maar voor de kinderen die nog op les moeten komen of de kinderen die op zwemles zitten en het water nog een beetje spannend vinden hebben we wat oefeningen die jullie thuis kunnen gaan doen.
Succes!