Zeemeerminzwemmen

Als je in het bezit bent van een A en B diploma, dan mag je starten met de cursus Zeemeerminzwemmen. En in zwembad De Heerenduinen is dat ontzettend leuk!

Voel je als een echte zeemeermin in het water en behaal in totaal 4 certificaten. 

Inhoud:

Bij het zeemeerminzwemmen maken we je kind zeemeermin veilig in het water. Eén van de eerste dingen die de kinderen leren is het snel aan- en uitrekken van de staart en vin. Daarnaast zwemmen we met staart en vin ook veel onderwater, tot zeker 2 meter diep! Er komt dus ook een stukje conditie bij kijken. Er wordt les gegeven in subgroepen waar ook zelfstandig gewerkt wordt aan eigenaardigheden. 

Na de cursus:

Na de cursus als je je certificaat hebt gehaald kun je bij ons natuurlijk ook met je prachtige staart komen zwemmen. Wij geven na het behalen van je certificaat een bandje uit en die neem je mee als je komt vrij zwemmen met je eigen staart. Zo is het voor alle bad juffen en meesters zichtbaar dat je kind veilig met eigen staart kan zwemmen.

Info:

De zeemeerminnen les wordt gegeven op woensdag van 16.15 tot 17.00 uur. Deelname is op basis van een 4-weken kaart.

Alle niveaus zwemmen op hetzelfde tijdstip. Wij zorgen voor de staart en vin, deze hoef je dus niet zelf mee te nemen. 

Meer informatie? Stuur dan een e-mail naar zwembad.deheerenduinen@sro.nl of neem telefonisch contact op met de receptie van het zwembad via 0255-729333