Aquaspinning

Ontdek een nieuwe manier om in vorm te blijven in Zwembad De Heerenduinen - Aquaspinning!

Wanneer: Iedere vrijdag van 09:00 tot 09:45 uur .

Wat is Aquaspinning?

Een workout waarbij je tot je middel op speciale fietsen in het water zit en vooral je benen, armen en buikspieren traint. Je wisselt duur- met intervaltraining af en zo werk je aan je uithoudingsvermogen en kracht. 

Dankzij de opwaartse druk van het water kun je intensief trainen zonder je spieren of gewrichten te belasten. De druk van het water op je lichaam stelt je in staat om sneller een verhoogd conditieniveau te bereiken en in korte tijd veel calorieën te verbranden, omdat je bloeddruk en hartslag lager zijn in het water. Dit maakt Aquaspinning een uiterst effectieve en veilige manier om aan je conditie te werken.

Voor wie is het?

Aquaspinning is geschikt voor iedereen, of je nu een ervaren sporter bent of nog nooit hebt gesport. Onze sessies zijn ontworpen om aan te passen aan verschillende fitnessniveaus, zodat iedereen op zijn of haar eigen tempo kan meedoen.

Extra vrij zwemmen

Na het Aquaspinning kun je nog genieten en ontspannen van het recreatiebad.

Doe mee, werk aan je conditie en heb plezier in het water!

Tarief: € 44,95 per 4 weken. 

Indien je deelneemt aan de Aqualessen en het recreatiebad is op dat moment geopend, dan mag voor of na de aquales gebruik maken van het recreatiebad. 

Aquafietsen