Opstarten zwemles

Opstarten zwemles


Geplaatst op 6 augustus 2021

We hebben goed nieuws voor u!

Vanaf zaterdag 21 augustus gaan de particuliere zwemlessen weer ‘normaal’ van start. We zijn blij iedereen weer te mogen verwelkomen!

De nieuwe leskaart kan voor een halve maand worden aangeschaft en is geldig t/m 31 augustus 2021. Per 1 september 2021 verkopen we alleen nog maandkaarten.

Om iedereen het volledig aantal lessen van een halve maandkaart te bieden, starten de zwemlessen al op zaterdag 21 augustus a.s. Als uw lesdag voor de zomervakantie op zaterdag was starten voor u en uw kind de zwemlessen zaterdag 21 augustus op de gebruikelijke tijden, raadpleeg hiervoor uw zwemscore via PlanPlan.

Kijk voor alle lesschema's in bijgesloten brief (klik hier)

Momenteel gelden de maatregelen tegen verspreiding van het corona virus volgens de landelijke richtlijnen. Mochten er naar aanleiding van de persconferentie 13 augustus a.s. veranderingen zijn, brengen wij u daarvan op de hoogte.

We doen ons uiterste best iedereen zoveel mogelijk persoonlijk van deze veranderingen op de hoogte te stellen. Kijk ook regelmatig op onze website in verband met eventuele aanvullende wijzigingen.

Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben, dan staan onze receptionistes u graag te woord (tel. 0255-531888).