FloatFit

DEZE ACTIVITEIT WORDT OP DIT MOMENT NIET AANGEBODEN. MOCHT DEZE ACTIVITEIT WEER AANGEBODEN WORDEN, ZULLEN WE DIT VIA DEZE PAGINA KENBAAR MAKEN!!!

Als jij een stevige, uitdagende workout niet uit de weg gaat, dan is dit écht iets voor jou!

Floatfit is een high intensity training (HIT) op een drijvende plank, de aquabase. Tijdens de oefeningen sta, zit of lig je op de plank, maar ook vaak ernaast. De golven die jij en de andere deelnemers maken door de oefeningen, maken het nóg lastiger. Als je daar niet fit van wordt! Doordat je voortdurend je evenwicht moet zoeken, werk je aan je core-stabiliteit en versterk je alle spieren in je lijf.

Waarom Floatfit?   
-    Spierkracht vergroten
-    Lenigheid/flexibiliteit verbeteren
-    Uithoudingvermogen vergroten
-    Snelheid verbeteren
-    Coördinatie verbeteren

Kleding en benodigdheden
Tijdens de lessen kun je het beste fitnesskleding of andere nauwsluitende lycra kleding dragen met daaronder badkleding, schoenen zijn niet nodig. Aquabases (de planken) zijn aanwezig in het bad.

Lesvorm en tijdsduur
Floatfit is een actieve groepsles van 30 minuten onder begeleiding van een ervaren instructeur.

Extra vrij zwemmen

Wij verkopen cursuskaarten voor 1 maand, 2-, en 3 maanden. Bij aanschaf van een cursuskaart voor 3 maanden kunt u 1 x per week gratis zwemmen tijdens onze dal- en recreatieve uren.

Verkoopvoorwaarden

Nieuwsgierig? Vraag een proefles aan! Stuur hiervoor een mail naar zwembadreceptie@velsen.nl of neem contact op met de receptie van het zwembad 0255-531888.

FloatFit