Aquagym

Bewegen is goed voor iedereen, ongeacht de leeftijd; maar zeker ook voor mensen van 55 jaar en ouder. Juist senioren doen er goed aan om door aquagym hun lichamelijke conditie op peil te houden of te verbeteren. Beweging draagt immers bij aan het voorkomen of verminderen van allerhande vervelende gebreken.

De lessen worden verzorgd door deskundige instructeurs en kunnen tot op zeer hoge leeftijd gevolgd worden. Allerlei vormen van bewegen in het water op muziek zullen aan de orde komen, waarbij vitaliteit, plezier en ontspanning centraal staan. Om mee te doen met aquagym hoef je niet persé te kunnen zwemmen, de lessen worden gegeven in borstdiep water van 32 ºC. Iedere deelnemer is vrij om op zijn of haar eigen tempo te bewegen.

Extra vrij zwemmen

Wij verkopen cursuskaarten voor 1 maand, 2-, en 3 maanden. Bij aanschaf van een cursuskaart voor 3 maanden kunt u 1 x per week gratis zwemmen tijdens onze dal- en recreatieve uren.

Verkoopvoorwaarden

Nieuwsgierig? Vraag een proefles aan! Stuur hiervoor een mail naar zwembadreceptie@velsen.nl of neem contact op met de receptie van het zwembad 0255-531888.

 

Aquagym55+