Aquabootcamp

DEZE ACTIVITEIT WORDT OP DIT MOMENT NIET AANGEBODEN. MOCHT DEZE ACTIVITEIT WEER AANGEBODEN WORDEN, ZULLEN WE DIT VIA DEZE PAGINA KENBAAR MAKEN!!!

Aquabootcamp is een pittige, stevige workout , met een gediplomeerde en enthousiaste instructeur.

De lessen zijn er op gericht om de conditie te verbeteren, de spierkracht, longcapaciteit en zwemvermogen te vergroten. Er is sprake van een goede vetverbranding en omdat het in het water wordt uitgevoerd, is er relatief weinig impact op de gewrichten. Door de weerstand van het water versterk je je spieren op een effectieve manier. Bovendien loop je in het water weinig kans op blessures. Het is een uitdagende training met veel verschillende oefeningen waarbij je je fitter, actiever en sterker gaat voelen. Het is pittig, maar voor iedereen die de zwemkunst machtig is te doen.

Je traint in je eigen tempo, intensiteit is tijdens de training aan te passen.

  • Effectieve training door de weerstand van het water
  • Pas de training aan naar eigen tempo en intensiteit
  • Weinig kans op blessures

Extra vrij zwemmen

Wij verkopen cursuskaarten voor 1 maand, 2-, en 3 maanden. Bij aanschaf van een cursuskaart voor 3 maanden kunt u 1 x per week gratis zwemmen tijdens onze dal- en recreatieve uren.

Verkoopvoorwaarden

Nieuwsgierig? Vraag een proefles aan! Stuur hiervoor een mail naar zwembadreceptie@velsen.nl of neem contact op met de receptie van het zwembad 0255-531888.

Aquabootcamp